Azadima آزادی ما
حکم سنگین زندان برای آرش صادقی

حکم سنگین زندان برای آرش صادقی

علی بیگی خوزانی
علی بیگی خوزانی
اشتراک گذاری:

حسین صادقی، پدر آرش صادقی، از احکام سنگین صادره برای فرزندش خبر داد. به گفته حسین صادقی، آرش صادقی به پنج سال و هشت ماه زندان، دو سال منع حضور در تهران و استانهای شمالی مجاور، دو سال منع فعالیت در فضای مجازی، دو سال منع عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی و اجتماعی، دو سال منع خروج از کشور و ضبط وسایل کشف شده در منزلش به نفع دولت محکوم شده است.

حکم زندان برای آرش صادقی


به گفته رامین صفرنیا، وکیل آرش صادقی، وی به اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام به پنج سال زندان و به اتهام تبلبغ علیه نظام به هشت ماه زندان ومنع خروج ازکشور و منع حضوردر تهران به مدت دو سال، منع حضور در استانهای شمالی و مجاور تهران، منع از فعالیت در فضای مجازی و منع از عضویت در احزاب و گروهها و دستجات سیاسی و اجتماعی به مدت دوسال و ضبط وسایل کشف شده در منزل به نفع دولت محکوم شد .رامین صفرنیا همچنین اطلاع داد که این حکم غیابی بوده و در مدت بیست روز تقاضای واخواهی خواهد کرد.
این حکم ناعادلانه برای آرش صادقی واکنش کاربران زیادی را در فضای مجازی بر انگیخت و بسیاری از کاربران احکام صادره برای آقای صادقی را با حکم 8 سال و دو ماه زندان برای سجاد حیدرنوا، همسر و قاتل مونا حیدری مقایسه کردند. سجاد حیدرنوا سر مونا حیدری را از تنش جدا کرده بود و آن را در خیابان میچرخانده است.

 آرش صادقی واکنش کاربران زیادی را در فضای مجازی


Powered by Froala Editor

مقالات بیشتر

وقتی جای خبرنگار و مجرم عوض می‌شود

وقتی جای خبرنگار و مجرم عوض می‌شود

زندانی سیاسی

در این مقاله در وبسایت آزادی ما قصد داریم تا به چهار مورد از برجسته‌ترین نمونه‌ها از این نوع بی عدالتی در جمهوری اسلامی که در آن‌ها جای خبرنگار و مجرم عوض شده است اشاره کنیم.

تبعیض و ظلم جمهوری اسلامی علیه بهائیان

تبعیض و ظلم جمهوری اسلامی علیه بهائیان

زندانی سیاسی

حکومت جمهوری اسلامی یک دیکتاتوری دینی است؛ در این مقاله با نگاهی به حدود نیم قرن اخیر تاریخ معاصر ایران برخی از برجسته‌ترین جنایات جمهوری اسلامی علیه جامعه دیانت بهائی را بر خواهیم شمارد و به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

کتایون ریاحی؛ هنرمند تابوشکن

کتایون ریاحی؛ هنرمند تابوشکن

زندانی سیاسی

نخستین هنرمندانی که همراهی خود را با خیزش ۱۴۰۱ نشان داد و به نوعی تابو شکنی کرد کتایون ریاحی بوده است. در این مقاله قصد داریم وضعیت کتایون ریاحی و تاثیر حرکت آزادیخواهانه او را مورد بررسی قرار دهیم.

مبارزی خستگی ناپذیر به مثال اسماعیل بخشی

مبارزی خستگی ناپذیر به مثال اسماعیل بخشی

زندانی سیاسی

اسماعیل بخشی فعال کارگری و عضو سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه است که نامش در پی اعتراضات کارگران این کارخانه بر سر زبان‌ها افتاد. آقای بخشی بارها توسط مزدوران جمهوری اسلامی مورد آزار و اذیت قرار گرفت، به زندان رفت و شکنجه شد اما هرگز از گفتن حقیقت هراس پیدا نکرده و از مبارزه خود دست نکشید.